El camí de la solidaritat

Roger-Sola

El Camí de la Solidaritatés un projecte sense ànim de lucre amb uns principis socials i lúdics que tenen com a finalitat sensibilitzar i solidaritzar la població cambrilenca envers col·lectius en risc d’exclusió

 

 

El Camí de la Solidaritat no és un esdeveniment d’un dia, és un projecte on els seus membres treballen amb l’entitat o ONG a la qual es destinaran els diners per tal de conèixer com treballen internament i entendre les seves necessitats. Contempla la paraulaajudacom a quelcom vinculat a un projecte en el qual a través de la il·lusió i la constància, s’encarrega de recolzar, conscienciar i implicar.

 

El projecte El Camí de la Solidaritat lluita contra la gana, la malnutrició, la pobresa, la malaltia, el subdesenvolupament, la falta d'instrucció, i contra les seves causes, entre d'altres: la injustícia, la desigualtat en el repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi dels valors humans. És una lluita ambiciosa en la qual “El Camí de la Solidaritat” és un petit gra de sorra que vol aixecar la mà per conscienciar a la població autòctona de la problemàtica i de que tots en la nostra mesura podem ajudar.

 

 

Vull donar un cop de mà a la gent que ho necessita en la mesura de les meves possibilitats. L'any 2013 només sentia parlar de retallades ... ¿Podia mobilitzar consciències per recaptar diners per a alguna organització de serveis socials de Cambrils que ho necessités? Sembla que si es pot, unim-nos i canviem el que no trobem just. Roger Solà

El Camí de la Solidaritat no és un esdeveniment d’un dia, és un projecte on els seus membres treballen amb l’entitat o ONG a la qual es destinaran els diners per tal de conèixer com treballen internament i entendre les seves necessitats. Contempla la paraula “ajuda” com a quelcom vinculat a un projecte en el qual a través de la il·lusió i la constància, s’encarrega de recolzar, conscienciar i implicar. 

-- Uneix-te al club de "El Camí de la Solidaritat"  --